SjälvtestSjälvtest24h24hSpelpausSpelpausSpelgränserSpelgränser
Home>privacy

Integritetsmeddelande

Version 3.1, giltigt från 2020-05-05

Kontrollant Denna policy beskriver vår behandling av personuppgifter. SuprPlay Ltd. är kontrollant och ansvarig för de personuppgifter som behandlas. Denna policy gäller för oss och alla våra tredjeparter.

Följande enheter behandlar personuppgifter som en del av SuprNation Group ("SuprNation"):

SuprPlay Ltd.

SuprServices Ltd

SuprAds Ltd

SuprPay Ltd

SuprMedia Ltd

För att undvika tvekan kan SuprPay Ltd (företagsnummer C-75650 och registrerat på Malta) hantera betalningar på uppdrag av Controller SuprPlay Ltd.

Vilka uppgifter samlar vi in och varför?

Vi samlar huvudsakligen in uppgifter från dig för att erbjuda våra online kasinotjänster till dig. Vi har också vissa rättsliga krav på att samla in uppgifter om dig, såsom dokument för att verifiera din identitet i samband med uttag eller insättningar. Vi behöver även spara vissa uppgifter om dig under ett antal år på grund av rättsliga krav, till exempel bokföring. Dessutom behandlar vi en del av dina uppgifter för att kunna skicka dig erbjudanden och kampanjer för de av våra kasinotjänster som vi tror att du är intresserad av. Du kan emellertid självklart välja att avstå från sådan marknadsföring när du vill.

Uppgifter som du tillhandahåller

Detta är uppgifter som du förser oss med när du fyller i formulär på våra webbplatser eller på annat sätt förser oss med dina personuppgifter, till exempel:

När du skapar ett konto: Namn, kön, adress, e-postadress, telefonnummer, födelsedatum och information om den valuta du föredrar.

När du kontaktar oss: Kommunikation med kundtjänst och vid serviceförfrågningar.

När du gör insättningar eller uttag: Betalningsmetoder (såsom kredit-/betalkort), information för kundkännedom (”Know your customer”) (såsom körkort, bankkontouppgifter etc.)

Uppgifter som vi samlar in om dig

Detta är uppgifter som vi samlar in om dig utan att du själv har lämnat dem till oss, som

Aktivitet på våra webbplatser (till exempel vilka spel du spelar, vilka transaktioner du har gjort, om du deltar i tävlingar, vilken marknadsföring du har sett osv.)

Information från tredje part för att uppfylla våra rättsliga krav (som att upptäcka bedrägeri eller penningtvätt eller för att hjälpa i frågor kring spelproblem eller spelberoende).

Uppgifter från brottsregister i Sverige

Varför och hur länge vi behandlar dina uppgifter

För att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster eller senare kunna följa upp kundsupportförfrågningar måste vi behandla dina personuppgifter. Nedan beskrivs de övergripande ändamål som ligger till grund för vår behandling av dina personuppgifter och hur länge vi lagrar sådana uppgifter.

Ändamålet för behandling    Rättslig grund för behandling   Hur länge lagrar vi uppgifterna?

Anpassa din upplevelse  Samtycke    1 år

Ditt konto på vår webbplats Nödvändiga för att kunna fullgöra avtalet   Tills du väljer att ta bort din profil

Marknadsföring och reklam   Berättigat intresse (med s.k. ”soft opt-in”)    Avanmälan, s.k. ”opt-out”, eller upp till 2 år

Verifiera din identitet och utföra säkerhetskontroller  Lagstadgad skyldighet   5 år

Utföra och hantera servicefrågor    Nödvändiga för att kunna fullgöra kontrakt  30 dagar

För felsökning, dataanalys, statistik och för att motverka missbruk Berättigat intresse 1 år

Upptäckt av bedrägeri, bekämpning av penningtvätt eller annan brottslig verksamhet  Lagstadgad skyldighet   Upp till 5 år

Bokföring av transaktioner  Lagstadgad skyldighet   10 år

Återkalla samtycke

Ett samtycke till behandling kan återkallas när som helst. Behandlade uppgifter baserat på samtycke kommer att tas bort om det inte finns någon annan rättslig grund som kräver att vi fortsätter att behandla sådana uppgifter. Återkallande av samtycke görs enklast genom att ändra preferenser i din profil eller genom att kontakta oss.

Marknadsföring och reklam

Vi kan dela uppgifter med annonseringspartner för att skicka marknadsföringsmeddelanden till dig eller för att visa anpassat innehåll för dig. Vi gör detta för att kunna visa dig erbjudanden baserat på en utvärdering av dina intressen och din profil och förstå hur du interagerar med reklam. Se avsnittet nedan om hur vi behandlar uppgifter på vår webbplats och för information om cookies och andra tekniker som vi och tredje parter använder på vår webbplats.

Profilering för direktmarknadsföring

När du besöker vår webbplats använder vi din aktivitet på webbplatsen och dina personuppgifter (som ålder, kön och bosättningsland) för att förbättra urvalet av de spel och erbjudanden du ser. Vi erbjuder många olika spel och vi vill hjälpa dig att se de som vi tror är mest relevanta för dig. Vi använder samma princip när vi marknadsför via andra kanaler, t.ex. Facebook eller vid användning av reklambanners. Du har rätt att invända mot denna profilering och vi måste inhämta ditt samtycke till att använda dessa tekniker (som du kan återkalla när som helst), men vi kommer även fortsatt att annonsera på tredjepartsplattformar såsom Facebook och Google så du kommer fortfarande att se vår reklam, men den kommer inte att anpassas efter vad vi tror är mest intressant för dig. Du kan läsa mer om dessa specifika tekniker och hur vi använder dem i vårt integritetsmeddelande för webbplatsen, 

Vem vi delar dina uppgifter med

Tjänsteleverantörer och andra

Vi anlitar tredje parter för att förse oss med tjänster (såsom leverantörer av e-posttjänster, marknadsföringsleverantörer eller olika betalningsleverantörer). Vi ser alltid till att de upprätthåller en minst lika hög nivå av dataskydd som vi gör.

Leverantörer av kasinospel

Vi använder ett antal olika kasinospelleverantörer som är integrerade på våra webbplatser. När du spelar dessa spel kan tjänsteleverantörerna få tillgång till och behandla några av dina personuppgifter (till exempel ditt förnamn, efternamn, användarnamn, land, språk, valuta, IP-adress, kontaktuppgifter (telefon eller e-post) och ditt kön). Du kommer att kunna se den specifika spelleverantören när du startar ett specifikt spel. Du kan hitta en lista med aktuella spelleverantörer nedan:

NetEnt

MicroGaming

Evolution Gaming

Play 'N GO

Yggdrasil

NYX Gaming

Quickspin

Scientific Games

Relax Gaming

No Limit City

Push Gaming

Big Time Gaming

Pragmatic Play

Thunderkick

Elk Studios

Blueprint

GIG Games

iSoftbet

Red Tiger Gaming

Leverantörer av betalningslösningar

Vi använder ett antal leverantörer av betalningslösningar. Dessa leverantörer kommer att behandla ett antal personuppgifter, såsom information för kundkännedom (”Know your customer”) och transaktionshistorik. Den aktuella leverantören för hantering av insättningar eller uttag visas när man gör ett uttag eller en insättning. Vi använder följande betalningsleverantörer och / eller betalningsmetoder för insättningar och uttag:

Citadel

Entercash

EPS

Euteller

GiroPay

iDebit

InstaDebit

MasterCard

Neteller

Paysafecard

Skrill

Sofort

Trustly

Visa

Zimpler

Bank ID

Swish

EcoPayz

Interac Online

Interac e-Transfer

Leverantörer av marknadsföringstjänster

Vi använder ett antal olika tjänsteleverantörer för marknadsföring, sökmotoroptimering och anslutning. Nedan anges de leverantörer som används för direktmarknadsföring.

Link Mobility (leverantör av textmeddelanden)

Adform (plattform för digital marknadsföring)

Sendgrid (e-posttjänster)

Facebook (marknadsföring)

Tjänsteleverantörer för upptäckt av bedrägeri och bekämpning av penningtvätt

Vi använder följande tjänsteleverantörer för att säkerställa att vi följer de rättsliga kraven när det gäller spelverksamhet (såsom upptäckt av bedrägeri eller bekämpning av penningtvätt).

Sift (bedrägerigranskning)

Kount (bedrägerigranskning)

Emailage (tjänst för e-postverifiering)

Verifiera (tjänst som används i samband med fall som rör bedrägeri och bekämpning av penningtvätt)

Aristotle (tjänster för bekämpning av penningtvätt, inklusive datakontroller och ålderskontroller, PEP och sanktioner)

Risk Screen (bedrägeribekämpning och anti-penningtvätt)

Offentliga källor inklusive regeringsregister, databaser (inklusive Ratsit) och sociala medier (inklusive Facebook, LinkedIn etc.)

Kundtjänst och leverantörer av supporttjänster

Leverantörer som används för kundservice och support

Olark (chattlösning för kundsupport)

Groove (e-postlösning för ärendehantering)

OpEx (kundtjänstleverantör)

Live Agent (Utgående samtal)

Andra tjänsteleverantörer

Google (e-posttjänster, molnhosting, analyser)

Slack (företagskommunikation)

Dropbox (molnlagring)

IGC, Gaming Innovation Group (leverantör av operatörsplattform)

Regily ((Kund)registreringsprocess) - I maybe wouldn´t include "kund" but only "Registreringsprocess"

SignZec/Credit Kudos (Förmögenhetsdeklaration);

Hooyu Investigate via 192.com (Förmögenhetsdeklaration)

Överföringar till tredje land

Vissa av våra tjänsteleverantörer finns i länder utanför Europeiska Unionen. De tjänsteleverantörer utanför Europeiska Unionen som vi använder har antingen förbundit sig till att följa ramverket ”EU-US Privacy Shield” eller så har de ett annat juridiskt skydd på plats. Du kan få ytterligare information genom att skicka e-post till dpo@suprnation.com

Dina rättigheter

Eftersom vi behandlar dina personuppgifter är det viktigt att du vet vilka rättigheter du har som kund. Nedan hittar du information om vilka rättigheter du har i förhållande till de uppgifter vi behandlar.

Rätt till åtkomst. Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har lagrat om dig och du har rätt att få den utan kostnad. Du kan skicka en begäran om åtkomst till dina uppgifter via e-post till dpo@suprnation.com

Rätt till rättelse. Om vi har felaktig eller ofullständiga uppgifter om dig har du rätt att när som helst begära att vi korrigerar dem.

Rätt till radering. Om vi behandlar dina personuppgifter med ditt samtycke och du väljer att återkalla ditt samtycke har du rätt att begära att uppgifterna raderas.

Rätt att invända. När vi behandlar dina uppgifter baserat på berättigade intressen, eller om vi behandlar dina uppgifter för att skapa en profil i syfte att fastställa dina intressen, har du rätt att invända mot denna behandling. Om du motsätter dig sådan behandling måste vi antingen visa övertygande legitima skäl som åsidosätter de skäl du angav eller upphöra med behandlingen av dina uppgifter.

Rätt att framföra klagomål till tillsynsmyndigheten. Om du inte är nöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter hoppas vi att du berättar det för oss så att vi kan öka ditt förtroende för oss. Du har under alla omständigheter alltid rätt att lämna in ett klagomål hos behörig tillsynsmyndighet. För mer information om den maltesiska tillsynsmyndigheten kan du besöka deras webbplats på https://idpc.org.mt/en/Pages/Home.aspx

Rätt till dataportabilitet. Du har rätt att flytta dina uppgifter från SuprPlay och / eller SuprNation till en annan valfri organisation eller ladda ned dina uppgifter. Skicka e-post till dpo@suprnation.com om du vill utöva denna rättighet.

Säkerhet för dina uppgifter

Vi sätter din personliga integritet främst och vi arbetar aktivt för att dina personuppgifter ska behandlas med största möjliga omsorg. Vi vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett säkert sätt och i enlighet med detta meddelande och den allmänna dataskyddsförordningen samt andra tillämpliga lagar.

Barn

Våra tjänster är inte riktade till någon under 18 år. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från personer under 18 år. Om du är förälder till ett barn och får kännedom om att ditt barn har lämnat personuppgifter till oss kan du kontakta oss för att begära att utöva din rätt till åtkomst, rättelse, radering och/eller invändning.

Hur vi behandlar uppgifter på vår webbplats

När du besöker vår webbplats använder vi viss teknik som gör det möjligt för oss att behandla uppgifter om dig och hur du använder vår webbplats. En del av dessa uppgifter är avsedda att ge dig tillgång till våra spel eller för att göra det möjligt för dig att se webbplatserna på olika språk. Dessa typer av tekniker anses vara absolut nödvändiga för att vi ska kunna tillhandahålla den tjänst du har begärt. Andra tekniker som till exempel verktyg som gör att vi kan se hur du interagerar med vår webbplats anses inte som absolut nödvändiga för att leverera den tjänst du har begärt och därför måste vi inhämta ditt samtycke till att vi använder dessa tekniker. Ofta kallas dessa tekniker för cookies men andra tekniker såsom lokal lagring, transparenta pixlar eller spårningspixlar (”web beacons”), Javascript-filer som kan skicka uppgifter från din enhet eller dator tillbaka till våra servrar och uppgifter om din enhet används också. Mer information om dessa specifika tekniker finns i vårt integritetsmeddelande för webbplatsen, 

Kontaktuppgifter

SuprPlay Ltd, ett maltesiskt företag med registreringsnummer C–74595, är den personuppgiftsansvarig och ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter. Om du vill utöva någon av dina åtkomsträttigheter som registrerad eller har andra frågor som rör detta meddelande eller våra aktiviteter kan du kontakta vår kundtjänst via chatt eller e-post på webbplatsen eller kontakta vårt dataskyddsombud direkt på följande e-postadress: dpo@suprnation.com

Om Duelz Casino

Duelz.com drivs av SuprPlay Limited, ett företag registrerat på Malta med registreringsnummer C-74595 och adress 63, Villino Zammit, Triq il-Kbira, Sliema SLM 1541, Malta. SuprPlay Limited är licensierat att driva spelverksamhet av Spelinspektionen i Sverige enligt beslut i fall 18Li7522, utfärdat 29 november 2018 och utgår 31 december 2023. Betalningar för SuprPlay Limited kan hanteras på uppdrag av SuprPay Limited, med registrerat företagsnummer C-75650 och adress 63, Villino Zammit, Triq il-Kbira, Sliema SLM 1541, Malta. E-postadress: support-se@duelz.com. Telefonnummer: +35679990144.

Spel kan vara beroendeframkallande, vänligen spela ansvarsfullt.

Om du upplever att ditt spelande är problematiskt kan du alltid kontakta den oberoende hjälplinjen på stödlinjen.se eller på 020-81 91 00. Här kan du få råd, hjälp och stöd angående till spelande.

© Duelz 2021 | Om du har frågor vänligen kontakta oss via e-post support-se@duelz.com eller via Live Chat.


9:24

Vi använder